Madcos Solutions SRL

Experiență din 2006

Realizare site web | Magazin Online

Avem abilități tehnice, experiență și capacitatea de a livra soluții câștigătoare.

Cifrele vorbesc

1 +
Clienți
+
Proiecte
%
Garanție
%
Prețul Corect
+
Ani experiență
%
Proiecte in-house

Suntem o echipa căreia îi place să facă față provocărilor! Principiul nostru de baza este colaborarea și suntem pregătiți să lucrăm cu dvs. pentru soluții web câștigătoare indiferent de industrie sau domeniu. Excelăm în punerea în aplicare a dorințelor dvs, în funcție de specificul afacerii, pentru a oferi un site de prezentare care aduce mai mulți clienți în fiecare zi, un magazin online care vinde și când dumneavoastră nu va relaxați și sunte specialiști în optimizarea motoarelor de căutare. Echipa noastră de experți din Alba Iulia este echipată cu cunoștințele, experiența și pasiunea necesare pentru a face treaba și sunt pregătiți să ofere o gamă largă de servicii de proiectare, dezvoltare și optimizare a site-urilor web.

Web design si dezvoltare web

Afacerea noastră se bazează pe relațiile pe care le construim cu cliențîi noștrii – sună clișeu, dar este adevărat. Credem că recurența proiectelor și creșterea accelerată provine dintr-o muncă excelentă care îi face pe clienții noștri să revină. Nu oferim promisiuni care nu vor fi realizate ci un parteneriat adevărat cu rezultate măsurabile. Acesta este motivul pentru care mulți dintre clienții noștri sunt alături de noi de peste 14 ani.

Luăm foarte în serios investiția pe care o faceți în site-ul web al companiei dvs. și în marketingul online. Oferim clienților noștri cu cele mai bune soluții de web design, SEO, PPC și mentenanță din România. Realizăm proiecte de la zero și ușor de utilizat și de înțeles ,dar în același timp inovatoaresi cu rezultate reale (clienți mai mulți și mai bine targetati). Suntem o companie de familie și operată înființată în 2006.

Proiectanții și dezvoltatorii noștri profesioniști și-au îmbunătățit abilitățile și au folosit cele mai noi și mai noi tehnologii pentru a-i ajuta pe clienții noștri să își atingă obiectivele de vânzări online de la an la an. La A Nerd’s World, rămânem fideli filozofiei noastre conform căreia soluțiile eficiente de site-uri web și de comerț electronic combină designul web excelent, experiența utilizatorului, tehnologia solidă și marketingul web integrat.

Am lucrat cu startup-uri, întreprinderi mici și corporații mari pentru a oferi design de site-uri web profesional și fiabil și SEO cu rezultate măsurabile. Am ajutat mii de companii din Toronto și din întreaga lume să câștige un avantaj competitiv în industria lor, oferind în același timp un nivel de neegalat de atenție personală și asistență pentru clienți

Industrii pe care le servim

Din 2006, am proiectat sute de site-uri web pentru clienți din diferite industrii. Am avut ocazia să lucrăm cu câțiva clienți extraordinari în Romania, Europa, Statele Unite si Australia.

De ce madcos solutions?

Suntem o echipă experimentată și pasionată de profesioniști care trăiesc și respiră web design și dezvoltare,PPC și SEO. Toate serviciile noastre sunt oferite intern și sunt integrate pentru a depăși cerințele afacerii dvs. Suntem specialiști în implementarea soluțiilor de design web, ecommerce, PPC și optimizare a motorului de căutare. Metodele noastre sunt inovative, autentice și au rezultate măsurabile.

1

Focus pe Client

Nu am reinventat roată. Ne concentrăm pur și simplu pe câștigarea client cu client. Valorile noastre sunt integritatea și responsabilitatea iar aceste principii nu numai că ne îmbunătățesc eficacitatea, ci generează și un cadru respectuos și plăcut în care să lucrăm.

2

Solutii In-House

Obiectivul nostru atunci când am creat Madcos Solutions a fost același ca și astăzi: suntem o companie sinceră bazată pe rezultate, cu sediul în Alba iulia si oferind cu mândrie web design și dezvoltare,PPC și SEO. Avem zero externalizare!

3

Integritate

Reputația și integritatea noastră sunt totul. Facem ceea ce spunem că vom face. Credibilitatea poate fi construită numai în timp și este construită din istoria cuvintelor și acțiunilor noastre. După sute de proiecte, suntem mândri de reputația noastră de succes.

Portofoliu Parțial

Este posibil să nu ne fi întâlnit încă, dar probabil că v-ați lovit de o parte din muncă noastră. Va prezentăm câteva lucrări din portofoliul nostru. Amintiți-vă că suntem în acest domeniu din 2006 și avem peste 800 de proiecte de prezentat, dar nu vrem să vă copleșim de la prima întâlnire.

Prețuri web Design

Site single page

Vom construi un site web single page (1 pagina) + domeniu.ro + certificat de securitate gratuit + gazduire SSD

lei480

Single page

site 1 pagina + certificat de securitate gratuit + gazduire SSD

Bronze

Vom construi un site web wordpress șablon pe baza informațiilor furnizate de dvs.

Detalii pachet

lei1000

Pachet Bronze

(site 5 pagini)

De exemplu:

Site de 8 pagini

1600 lei

(200 lei/pagina suplimentara)

Site de 10 pagini

2000 lei

(200 lei/pagina suplimentara)

Silver

Vom construi un site web wordpress personalizat pe baza informațiilor furnizate de dvs.

Detalii pachet

lei2000

Pachet Silver

(site 5 pagini)

De exemplu:

Site de 8 pagini

2600 lei

(200 lei/pagina suplimentara)

Site de 10 pagini

3000 lei

(200 lei/pagina suplimentara)

Gold

Vom construi un site web de la zero folosind machete pe un Wordpres CMS pe baza informațiilor furnizate de dvs.

Detalii pachet

lei4000

Pachet Bronze

(site 5 pagini)

De exemplu:

Site de 8 pagini

4900 lei

(300 lei/pagina suplimentara)

Site de 10 pagini

5500 lei

(300lei/pagina suplimentara)

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări și răspunsuri despre web design

Nu există un răspuns simplu la această întrebare. Un design de site web este cotat pe baza nevoilor fiecărui proiect individual. Fiecare site web este unic și necesită componente diferite; proiectăm și dezvoltăm site-uri web personalizate special pentru afacerea dvs. Vă vom pune o mulțime de întrebări, vă vom evalua nevoile și vă vom oferi o ofertă de preț pe baza acestei evaluări. Cel mai mic pachet nostru începe de la 1000 lei. Vă rugăm să ne contactați la office@madcossolutions.ro pentru o oferta de preț personalizată.

Timpul nostru standard este de 3-6 săptămâni pentru a finaliza un site web, dar acest lucru depinde de proiect, deoarece dimensiunea și ritmul oricărui proiect sunt stabilite de fiecare client. Cât de multă informație puteți oferi în etapele inițiale, feedback-ul dvs., cât de curând este furnizat conținutul – toate acestea afectează viteza de finalizare. Funcționalitatea și reviziile necesare vor juca, de asemenea, un rol în finalizare site-ului web.

Nu! Lucrăm cu clienți din întreaga lume și putem comunica prin e-mail, whatsapp și telefonic.

Da! Ne place când clienții noștri preiau controlul site-ului lor web și învață să gestioneze conținutul de pe propriul site web. Veți avea acces complet la backend-ul noului dvs. site web pentru a face actualizări simple de text, modificări de fotografii, produse noi și prețurile pot fi ușor modificate pe cont propriu. Cu toate acestea, recomandăm unui profesionist (dezvoltator) să finalizeze modificări și întreținere mai complexe, cum ar fi actualizări ale pluginurilor, modificări de proiectare sau de structură și cerințe complexe de funcționalitate. Oferim tutoriale la finalizarea site-ului dvs. web la 200 lei pe oră dacă doriți să aflați cum să navigați prin backend pentru a face actualizări minore în mod independent.

Vă putem ajută să vă mențineți site-ul web sau puteți face acest lucru singur cu modificările minore. Alegerea depinde de ține 100%. Oferim asistență continuă pentru mulți dintre clienții noștri, dar nu este obligatoriu și nu vi se va percepe o taxă lunară. Ne puteți contacta pentru că aveți nevoie de actualizări la site-ul dvs. web și vă vom oferi o ofertă de preț în funcție de solicitările dvs.

Nu, veți fi responsabil pentru găzduirea și domeniul site-ului web. Acest lucru vă va asigura că veți avea acces complet la site-ul dvs. web după migrare. Cu toate acestea, vă putem recomandă pachetele de găzduire de la Namebox.ro și vom finaliza migrarea către nouă dvs. găzduire.

Absolut! A avea un site web pentru mobil este mai important ca niciodată! Muncim din greu pentru a ne asigura că site-ul dvs. web este receptiv pe dispozitive și browsere moderne.

Foarte multe! Contribuția și feedback-ul dvs. sunt esențiale pentru procesul de proiectare și dezvoltare a acestui site web. Vom începe cu o mulțime de întrebări despre nevoile dvs., aprecierile dvs., dorințele dvs. și vom lucra împreună cu dvs. pentru a dezvoltă aspectul și funcționalitatea potrivite. De asemenea, vă rugăm să furnizați exemple de site-uri web înainte de a începe proiectul dvs. Amintiți-vă că acesta este site-ul dvs. și avem nevoie de ajutorul și direcția dvs. cu privire la viziunea dvs. finală. Suntem o echipă și așteptăm cu nerăbdare să vă auzim ideile.

Vă solicităm să furnizați tot conținutul text pentru site-ul dvs. web. Sunteți expertul în afacerea dvs., deci este întotdeauna cel mai bine dacă vine de la dvs. Dacă aveți nevoie de asistență, avem un redactor în echipa noastră care vă poate ajută să curățați sau să scrieți conținut original pentru dvs. la un cost suplimentar de 200 lei pe oră.

Da! WordPress este cel mai bun sistem de gestionare a conținutului care alimentează mai mult de 42% din întreaga lume. Cota să de piață uriașă se datorează flexibilității și ușurinței de utilizare. De la site-uri web șabloane minime, informative, până la un site mai personalizat, cu funcționalități specifice pentru a vă atinge obiectivele site-ului web, am lucrat la tot felul de site-uri web și am lucrat cu nenumărate industrii, toate de pe WordPress.

Suntem doar la un e-mail distanță! Suntem aici pentru a vă ajută cât de mult sau cât aveți nevoie și vom fi disponibili chiar și după lansarea noului dvs. site web. Echipa noastră se mândrește cu construirea unei relații de afaceri pe termen lung cu clienții noștri și așteptăm cu nerăbdare oportunitatea de a lucra la viitoarele dvs. proiecte sau de a vă dezvoltă site-ul în continuare. Facem acest lucru din 2006, deci nu vom merge nicăieri în curând. Nu ezitați să ne trimiteți un e-mail la office@madcossolutions.ro pentru a solicită o ofertă sau pentru a pune o întrebare despre proiectul dvs.

Nu, construirea site-ului dvs. web nu include SEO lunar. Toate articolele pe care le adăugăm pe site-ul dvs. web, inclusiv text, fotografii și videoclipuri, pot fi văzute de Google, dar asta nu înseamnă că veți clasa pe locul 1. Cu toate acestea, oferim servicii SEO lunare de top cu echipa noastră de specialiști care sunt pregătiți să vă ajute cu nevoile dvs. SEO! Puteți află mai multe despre serviciile noastre de optimizare a motorului de căutare aici.

Da! Lucrăm cu toate tipurile de afaceri – noi, mici,sau mari corporații. Suntem încântați să lucrăm și să îndrumăm noile companii pasionate de a face primii pași către o prezență online și de a da viață viziunii lor.

Dacă este necesar, vă vom ajută să gășiți imagini de stoc gratuite de pe site-uri web precum Pixels și Unsplash. Asistența și direcția dvs. vor fi necesare pentru a găși imaginile, fotografiile, grafică, vectorii perfecți pentru site-ul dvs. și marca dvs.

După acordul ofertei prezentate, vom acceptă plata prin banca în baza unei facturi proforme pe care o vom emite.

Contactați-ne prin e-mail la office@madcossolutions.ro cu detaliile site-ului dvs. web (proiectul curent sau nou), defalcarea paginilor și orice exemple de site-uri web de referință. După examinare, vom furniza o estimare pentru proiectul dvs. sau vom programa un apel pentru a discuta mai departe. Sau mai usor completati formularul de contact de mai jos si revenim cu o oferta personalizata in cel mai scurt timp.