Madcos Solutions SRL

Experiență din 2006

Optimizarea motoarelor de cautare - SEO

Faceți cunoștință cu compania SEO care vă aduce trafic organic și clienți în loc de scuze.

Dacă ați ajuns pe această pagină SEO, cel mai probabil ați făcut o căutare pe Google pentru SEO sau optimizare motor de căutare. Ați găsit pagină noastră deoarece practicăm ceea ce predicăm și înțelegem cei mai importanți factori de clasare pe Google. Cu abordarea noastră personalizată de la lună la luna a anului SEO, Google ne clasează pe locul 1 și oferim același serviciu pentru afacerea dvs. Contactați-ne astăzi pentru o consultație gratuită SEO.

Dragi proprietari de afaceri,

Nu ar fi incredibil dacă ați putea  va clasați pe locul 1 pe Google?

Stați un moment și imaginați-va cât de mult ați putea realiza dacă ați avea alături o echipa specializată în SEO, de încredere lângă dvs. Ați putea să vă concentrați asupra părților din afacerea dvs. pe care trebuie să va concentrați pentru că afacerea voastră să crească de la zi la zi.

SEO a devenit un acronim la modă printre aspiranții la „antreprenori”, „guru” și „experți în marketing digital” printre alți vânzători de vise frumoase. Este un cuvânt la modă care este adesea folosit pentru a convinge pe cineva că știe despre ce vorbește fără să poarte nicio greutate în spatele cuvintelor lor. Cu toate acestea, oferim cu mândrie SEO de calitate din 2006. În calitate de autoritate în SEO mulți s-ar aștepta să ne supărăm pe falsorisi amatori, totuși o vedem  pe o șansă de a ne educa clienții și lumea. O folosim  o oportunitate de a arăta adevărul!

Ați putea să depășiți limitele locatiei dvs. știind că există o echipă care lucrează neobosit dedicată generării traficului pe site pe care îl meritați. Printr-o abundență de experiență, precum și printr-un proces de inovator si de succes, suntem pasionați și încrezători că compania noastră va plasa site-ul dvs. web pe prima pagină a Google (în mod constant) prin strategii SEO personalizate extrem de personalizate, care au sens pentru afacerea dvs. și pentru industria in care activati industrie.

Nu este nevoie să ne credeți pe cuvânt. De-a lungul anilor, strategiile noastre de optimizare a motorului de căutare au generat milioane de dolari în clienți potențiali. Motivul pentru care avem succes în ceea ce facem este că suntem oameni adevărați, care lucrează împreună într-un birou situat Albă Iulia, în fiecare zi, cu o etică de lucru fără egal. Suntem informați cu privire la modificările din algoritumul  de căutare Google și al sistemului de clasare și ne preocupă profund  va ajutăm să vă dezvoltați afacerea.

Nu externalizam, nu va aburim, oferim rezultate masurabile!

SEO: totul este maximizare investiției

Faptul că nu investești în SEO este o metodă foarte eficientă de a obține rezultate foarte slabe și puțîn trafic. SEO esteo competiție continuă. Este o cursa în plasarea în motorul de căutare unde nu este important să fi primul ci și să rămâi în față concurenței, să influențezi direcția celor care sunt în urmă ta.

Presupunând că ai mult competitori în față ta în acest moment, este foarte important să înțelegi cât de repede trebuie să te miști pentru a-i depăși. Dacă faci aceleași lucru că până acum te poți aștepta la aceeași rezultate. Care în momentul de față nu sunt prea bune.

Investită ta în SEO va determina poziția ta în Google. Vrei o poziție mai bună? Investește mai mult. 

Mai mult buget înseamnă mai mult timp dedicat SEO. Dacă investești 100 de lei pe luni, iar competitorii tăi investesc 1000 de lei pe luna, te pot aștepta să îi depășești? Nu prea cred.

Dacă investești 1000 de lei pe luna ai putea deschide multe cai pe care clienții pot ajunge la afacerea ta și să te plasezi strategic în fruntea clasamanetelor Google. Clienți interesați de 20.000 – 50.000 de lei pe luna în aceste condiții cred că ar justifică investiția pe care ai făcut-o. 

Dacă vrei Seo la 100 de lei pe luna, sigur nu ne potrivim

După cum ți-am spus în paragraful anterior, este foarte important că bugetul de SEO să fie suficient pentru a aduc rezultatele așteptate. De aceea pur și simplu nu colaborăm cu parteneri care nu înțeleg acest lucru. Cu un buget de 100, 200, 300 de lei pe luna nu o să putem să va aducem un randament pozitiv pe care îl putem aduce la un buget corect. În ultimii 14 ani am văzut efectele pozitive a unei campanii SEO bine executate, rezultatele extraordinare pe care le aduce. Pe de altă parte am văzut și cât de ineficiente sunt strategiile de SEO depășite și învechite sau care au bugete foarte mici.

E foarte simplu de înțeles, un SEO bine făcut durează mult timp, și cineva care îți cere 200 de lei pe luna pentru SEO nu o să stea să lucreze 10-20-30 de ore pentru a face totul că la carte. O să îți încaseze banii și după 3 zile o să te anunțe că a făcut totul bine și vei ajunge în curând în prima pagină. Așteaptă să vezi, vei avea mult de așteptat.

Am ajuns la modul de lucru pe care îl aplicăm după ani de încercări și eșecuri. Nu este un curs online care îți arată tot, nici un plug-în pe care să îl instalezi și să facă tot. Există doar experiență, multă muncă, și dorința de a oferi valoare clienților.

Pe lângă toate cele spuse gândește-te că decizi să angajezi un expert SEO în firma ta. Cu un salariu de 4500 de lei la ce suma o să ajungi într-un an? Cred că e mult mai rezonabil să plătești un abonament de 1000 de lei pe luna și să externalizezi unei firme care cu asta se ocupă.

3 PAȘI PENTRU O POZIȚIE MAI BUNĂ ÎN GOOGLE

Avem o experiență extrem de mare și suntem specialiști în optimizarea motorului de căutare. Si nu glumim. Chiar suntem! 
Am renunțat miturile din jurul SEO, nu ne-am lăsat păcăliți de ,,rețetele secrete” de optimizare a motorului de căutare și am decis foarte devreme să fim cei mai buni în ceea ce facem. Ne-am folosit talentele pentru a ne crea valorile, structura, procesul și strategiile de marketing digital personalizate. În urmă unei analize bine puse la punct creeam o strategie bine pusă la punct pe care o implementăm în cel mai mic detaliu, rezultatele extraordinare fiind încununarea muncii noastre bine făcute.

1

discuta cu un specialist

Atunci când poziția în Google nu este ceea ce doriți pentru afacerea dvs., este timpul să discutați cu un guru SEO.

2

Strategie personalizată

În timpul apelului, vorbiți despre obiectivele dvs. Înainte de a închide telefonul, veți avea schița unei strategii care vă va conduce pe primele poziții în google.

3

Ranking superior

Începeți să generați mai mult trafic și mai mult interes pentru afacerea dvs. Este 2020 și este timpul să obțineți o rentabilitate pozitivă a investiției dvs.

Seo Booster 1000 lei

(se plătește o singură dată)

Felicitări! Ai lansat site-ul. Acum hai să vorbim despre SEO. Gândește-te la site-ul tău că la caroseria unei mașini frumoase. Atara foarte bine, dar nu va merge nicăieri fără un motor foarte bun. Echipa noastră îți oferă pachetul SEO Booster care acționează că un motor care îți va duce site-ul în Google. Aceastea taxa unică o să ajute în încercarea ta de a genera clienți noi și de a face un profit consistent. Profită de experiență noastră și pornește cum trebuie în aventură ta online.

*Prețul se referă la un site de 5 pagini. Fiecare pagină suplimentară costă 100 de lei.

Seo Pachet Baby 600 lei /lună

(se plătesc 3 luni în avans)

Ce buget ar trebui să ai pentru SEO lunar? Foarte mulți proprietari de afaceri mici și mijlocii își pun această întrebare în fiecare zi. Pentru că online-ul este foarte volatil, nu există un răspuns universal la această întrebare. Așadar în funcție de poziția de la care începeți comparativ cu concurență dumneavoastră bugetul poate varia. Poziția inițială și viteză cu care vreți să creșteți va determina bugetul. Vom creea o strategie SEO personalizată pornind de la bugetul de 600 lei lunar.

Starter SEO

Vom crea o strategie personalizata cu un buget de 1000 de lei lunar

Detalii pachet

lei1000

lunar

Discounturi

Plată 3 luni

2700 lei

(10% discount)

Plată 6 luni

5100 lei

(15%discount)

Premium SEO

Vom crea o strategie personalizata cu un buget de 2000 de lei lunar

Detalii pachet

lei2000

lunar

Discounturi

Plată 3 luni

5400 lei

(10% discount)

Plată 6 luni

10200 lei

(15%discount)

Bussines SEO

Vom crea o strategie personalizata cu un buget de 1000 de lei lunar

Detalii pachet

lei4000

lunar

Discounturi

Plată 3 luni

10800 lei

(10% discount)

Plată 6 luni

20400 lei

(15%discount)

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări și răspunsuri despre optimizarea motoarelor de cautare.

După cum poate știți, SEO înseamnă Optimizarea Motoarelor de Căutare. Dar ce înseamnă asta mai exact? Pe scurt, SEO este o unealtă pe care o folosim pentru a aduce trafic pe site și să fim printre primele rezultate ale căutărilor în google în mod organic. Organic înseamnă fără să plătim trafic prin campanii pay-per-click sau alte metode. SEO cuprinde o varietate de strategii pentru a execută obiectivele menționate mai sus, unele fiind mai eficiente decât celelalte. Asta poate însemna de la dezvoltarea conținutului site-ului în jurul unor cuvinte cheie relevante pentru industria și domeniul în care activați, dar poate însemna și să aveți o prezența consistentă în multiple medii sociale. Practicile SEO și algoritmii după care Google claseaze site-urile sunt în schimbare continuă, deci adaptabilitatea și perseverență sunt cuvinte cheie în SEO.

Pentru a răspunde la această întrebare ar trebui să știm mai multe informații despre afacerea dvs. Putem totuși să va spunem că după o experiență de 14 ani și mii de campanii SEO executate, cel mai frecvent motiv pentru care vedem că eșuează în implementare unei campanii SEO este bugetul prea mic. Pentru că un SEO de calitate implică multe ore de lucru și mult efort creativ. Pachetele noastre de SEO variază de la 600 la 4000 de lei pe luna în funcție de dimensiunea afacerii dvs și de obiectivele dvs.

Că să răspundem la această întrebare ar trebui să vedem unde sunteți astăzi, ce alte campanii de SEO și de optimizare ați făcut în trecut și care este nivelul competiției în zona și domeniul în care activați.

Că o regulă generală, majoritatea site-urilor de pe pagină 2 pot fi aduse pe prima pagină în 3 luni. Pentru un site nou, ne așteptăm la aproximativ 6 luni, poate chiar mai mult dacă competita este foarte ridicată.

Totuși în acești timp, traficul și clienții site-ului dvs. o să crească treptat și constant, dar marile câștiguri le veți vedea când ajungeți pe partea superioară a primei pagini.

În general mai mult decât va puteți imagina. Am avut clienți care au crescut vânzările cu 800% în 18 luni, ceea ce a reprezentat un return al investiție de peste 20X. Dar marea valoare în SEO este că traficul și cliențîi noi pe care îi primiți durează mult timp.

De exemplu, am făcut calculul pe un client electrician din București care a câștigat în 12 luni cât a durat campania de SEO un profit de 3 ori cât a investit în SEO. Dar în anul următor fiind pe prima pagină în majoritatea căutărilor din domeniu electric din București a avut un profit de 24 de ori cât a investit în anul precedent, fără a investi un leu în acest an în SEO. Faptul că era pe prima pagină îi aducea trafic, solicitări pe email, telefoane constrant.

Echipa noastră de specialiști o să îți aducă cea mai bună poziție posibilă în piață în care activezi, și o să îți inunde afacerea cu trafic organic de calitate. În cei 14 ani de experiență, am descoperit că este mai bine să te axezi pe a te clasa cât mai bine în Google pe cuvintele relevante decât să fugi după locul 1 pe un cuvânt neprofitabil pe termen lung. Dacă este posibil să ajungi pe locul 1 pe un cuvânt potrivit pentru ține, să fi sigur că vom face tot ce ține de noi să te aducem acolo.

SEO este că mersul la sală. Dacă ai fost constant 12 luni, o să fii într-o formă excelență și chiar dacă iei o pauză de 3 luni, tot o să ai un fizic foarte armonios. Totuși în timp rezultatele vor dispărea și va trebui să începi din nou să mergi la sala și să te antrenezi.

La fel este și când vorbim despre SEO. Tot ce facem este permanent și pe termen lung, totuși cu timpul competitorii dvs. pot lucra intens pe SEO și va pot depăși poziția. Dacă se va întâmplă asta trebuie doar să ne contactați și va vom îndrumă cu privire la ce puteți face.

SEO în trecut nu a funcționat pentru că unul din aceste lucruri s-a întâmplat:

– Ați fost păcălit: din păcate sunt o grămadă de escroci în acest domeniu, ei se bazează pe faptul că SEO este un domeniu necunoscut pentru majoritatea persoanelor.

– Ați lucrat cu un freelancer sau cu un webdesinger care nu avea experiență: SEO extrem de complex și detaliat. Foarte mulți au impresia că știu SEO, dar nu au experiență și nu sunt informați cu privința la ultimile modificări. Sunt buni la multe lucruri la nivel de baza sau mediu dar nu pot face ceva excelent. Pentru a fi pe prima pagină nu ai nevoie de cineva bunicel,bun sau foarte bun. Ai nevoie de excelență!

– Firma cu care ați lucra nu știa ce face: Această problema e mai frecvența decât v-ați aștepta, foarte multe firme începute peste noapte cred că pot face calitate urmărind 3 video-uri pe Youtube și citind câteva e-bookuri gratuite. Ar fi prea frumos să fie adevărat. Realitatea este că pentru a avea calitate trebuie să apelezi la un specialist. Nu cred că ai vrea să îți construiască casă un specialist care a învățat meserie de pe Youtube.

– Nu ai făcut destul pentru a depăși competiția: Dacă ai plătit 100 de lei pe luna și te așteptai să bați competiția care investește 1000 de lei pe luna, te anunț cu tristețe că realitatea nu funcționează așa.

 

Putem să evaluăm în câteva minute de ce ultima campanie de SEO nu a funcționa, da-ne un email sau telefon și îți vom evalua campania.

Putem să va oferim un contract dar nu e obligatoriu. Avem încredere în capacitatea noastră și nu trebuie să va legăm de noi pe o perioada contractuală. Muncă pe care o facem și rezultatele pe care le aducem va or lega de noi.

Trebuie doar  ne contactați solicitând o oferta personalizată prin formular de contact, sau prin telefon, email, whatsapp.

BineînțelesDacă vreți rezultate și trafic ACUM oferim PPC de calitate.
Trebuie doar  ne contactați și va vom oferi o oferta personalizată.

Nu, nu oferim acest gen de servicii care credem  e prea personal pentru a fi externalizat.

O să primiți un raport de ranking care o să evidențieze progresul în Google în fiecare luna. Asta o să va asigure că deși încă nu sună telefonul, creșteți în fiecare săptămâna, și că o să ajungeți la obiectivul propus.

Nimeni nu o sa va poata da o garantie ca o sa fiti pe prima pozitie in Google. Desi multe firme garanteaza locul 1 in Google, o fac doar pentru a fi sigur ca prind clientul. Decizia finala o ia Google si nici o firma, indiferent de marimea sau influenta ei nu poate schimba asta. Daca cineva va da o garantie ca o sa fiti pe locul 1 va sfatuim sa fugiti repede pentru ca nu stiu despre ce vb. Noi o sa va garantam ca o sa facem tot ce tine de noi si o sa depunem efort consistent zi de zi pentru a maximiza pozitia in Google si pentru a maximiza clientii zilnici.