Relaxarea pe care o meriti

Salon Infrumusetare Simionesc

Bine ati venit in salonul nostru de infrumustare unde veti gasi cele mai bune servicii de infrumusetare, in functie de nevoile tale.

servicii beauty de top

Servicii

Salon Simionescu este salonul de înfrumuseţare care oferă servicii diversificate şi profesionale tuturor celor care îşi doresc să arate bine şi care caută în permanenţă un climat cald, prietenos, un loc unde să te întorci mereu ca acasă.

cea mai relxanta experienta

Frumusete, Eleganta, Rafinament

Specialisti in Frumusete

Folosim numai produse de calitate superioară și acordăm o atentie seriosă sănătații dvs. și unei atmosfere curate. Toate uneltele noastre sunt sterilizate la gradul medical, deci nu trebuie să vă faceți griji că o să ieșiți cu orice surprize neplăcute. Ne străduim constant să fim cei mai buni la ceea ce facem. Echipa noastra se educă și capătă o pregatire avansata pe tot parcursul anului pentru a ține pasul cu cele mai noi tendințe și tehnici.

Consultările sunt întotdeauna gratuite, deci dacă doriți să vă mențineți aspectul, să faceți o schimbare dramatică sau pur și simplu aveți întrebări de frumusețe, suntem aici pentru a vă ajuta! Vă garantăm toate serviciile și experiența de ansamblu.

Promisiunea noastră față de dvs. este să simțiți bineveniți, să plecați mai relaxați și să arătați cel mai bine. Așa că vino și experimentează noul standard în frumos la Salon Simionescu

unde ne gasiti?

contact

Bine ati venit in salonul nostru de infrumustare unde veti gasi cele mai bune servicii de infrumusetare, in functie de nevoile tale.

Adresa

Piata Unirii nr 1, Bucuresti

Program

Lun - vin: 8.00 am - 6.00 pm

Rezervare telefonica