Realizare magazin online

Toate magazinele create de noi utilizează cea mai bună platforma de e-commerce disponibilă, cu un număr foarte mare de facilități și module. Printre acestea regăsim indexarea foarte bună a produselor în motoarele de căutare, administrare ușoară a produselor și categoriilor, actualizarea inventarului și a stocului, statistici și rapoarte detaliate ale vizitatorilor și vânzărilor, efectuarea comenzilor cu sau fără cont, editarea facilă a conținutului, informațiilor și datelor de contact, plasarea de produse la oferta, discounturi, abonare la newsletter, promoții prin cupoane și vouchere.

Aspectul unui magazin online este extrem de important, dar poate mai important decât atât este funcționalitatea magazinului.
De aceea, ne concentrăm pe partea tehnică la fel de mult cum ne concentrăm pe cea estetică. Din cele două aspecte, combinate, va rezultă un site ușor de utilizat, intuitiv, oferind o experiență minunată utilizatorului.

Magazinele online realizate de noi sunt responsive (se adaptează perfect pe orice ecran al oricărui dispozitiv)și sunt foarte ușor de folosit. Datorită combinației extraordinare de funcționalitate și calitate, site-urile create de noi, fiecare având design unic, satisfac cerințele celor mai pretențioși clienți.

De ce sa ne alegi?

ECHIPA PROFESIONISTĂ

Suntem o echipa de profesionișți și te ajutăm să îți găseșți adevărată identitate, creându-ti exact imaginea pe care ti-o dorești

DESCHIȘI IDEILOR

Suntem receptivi la ideile și sugestiile tale, comunicăm în permanentă și luăm decizii împreună

PREȚUL CORECT

Oferim cele mai bune servici la cel mai bun raport calitate – preț de pe piață

Filozofia noastră

Să construim relații de lungă durată cu clienții noștri prin furnizarea de soluții web optime, cu livrare rapidă și servicii excelente. De aceea investim în designeri și programatori web de înaltă calitate, precum și în dezvoltarea aptitudinilor și cunoștințelor acestora astfel încat să oferim soluții web de înaltă calitate.

Misiunea noastră

Sa realizam site-uri dorite de majoritatea clienților: funcționale, elegante și atrăgătore, ușor de găsit, de accesat si de utilizat, cu încărcare rapidă, adaptabile pe orice device mobil. Apoi, sa oferim clienților noștri un control complet asupra site-ului, fără un preț ridicol, iar echipa noastră să-și pună la dispoziție expertiza chiar și după ce site-ul este live.

Informatii Contact

Program

  • L-V 08:00 - 17:00
Inchide Meniu