Promovare in Social Media

Campaniile de promovare pe Facebook nu mai sunt ceva nou in marketingul online din tara noastra. Cu aproximativ 8,5 milioane (in crestere) de utilizatori in Romania, Facebook-ul a devenit un canal de promovare online ce nu trebuie ignorat. Femei si barbati, tineri si batrani, persoane cu venituri mici, medii sau mari, persoane cu interese si hobby-uri dintre cele mai diverse, toti pot fi targetati intr-o campanie pe Facebook!

Si da, toti sunt practic conectati intr-o mare comunitate si interactioneaza intre ei! Si da, toti sunt consumatori…si ca atare o parte din piata ta potentiala se afla printre acestia! Recomandarea noastra este sa nu mai stai pe ganduri si sa incepi prima ta campanie de promovare pe Facebook!

De ce sa ne alegi?

ECHIPA PROFESIONISTĂ

Suntem o echipa de profesionișți și te ajutăm să îți găseșți adevărată identitate, creându-ti exact imaginea pe care ti-o dorești

DESCHIȘI IDEILOR

Suntem receptivi la ideile și sugestiile tale, comunicăm în permanentă și luăm decizii împreună

PREȚUL CORECT

Oferim cele mai bune servici la cel mai bun raport calitate – preț de pe piață

Filozofia noastră

Să construim relații de lungă durată cu clienții noștri prin furnizarea de soluții web optime, cu livrare rapidă și servicii excelente. De aceea investim în designeri și programatori web de înaltă calitate, precum și în dezvoltarea aptitudinilor și cunoștințelor acestora astfel încat să oferim soluții web de înaltă calitate.

Misiunea noastră

Sa realizam site-uri dorite de majoritatea clienților: funcționale, elegante și atrăgătore, ușor de găsit, de accesat si de utilizat, cu încărcare rapidă, adaptabile pe orice device mobil. Apoi, sa oferim clienților noștri un control complet asupra site-ului, fără un preț ridicol, iar echipa noastră să-și pună la dispoziție expertiza chiar și după ce site-ul este live.

Informatii Contact

Program

  • L-V 08:00 - 17:00
Inchide Meniu