Madcos Solutions SRL

Experiență din 2006

Pay Per Click

Google ads | Facebook ADs

Suntem specializați în crearea de soluții de publicitate online plătite, rentabile. Vă oferim clienți potențiali mai calificați și amplificăm conversiile pentru afacerea dvs.

Cifrele vorbesc

1 +
Clienți
+
Proiecte
%
Garanție
%
Prețul Corect
+
Ani experiență
%
Proiecte in-house

Servicii Pay Per Click

Astăzi nu este suficient să lucrezi cu orice firmă de marketing digital; doriți să vă asigurați că sunteți partener cu o firma care nu numai că isi va face timp să asculte despre obiectivele și mesajul companiei dvs., ci și să ajute la obținerea rezultatelor dorite, astfel încât afacerea dvs. să aibă cea mai mare rentabilitate a investiției în marketing. Nu toate agențiile de marketing digital fac acest lucru corect. Iată sase motive pentru care suntem diferiți:

1

Campanii PPC dovedite

Gestionarea campaniilor cu plată pe clic necesită expertiză și experiență extinsă pentru a asigura succesul. Acesta este motivul pentru care este imperativ să alegeți o companie de marketing digital de încredere, cu rezultate dovedite.Fondatorul  Madcos Solutions a fost în industria de marketing pe internet din 2006. Campaniile noastre din Europa au produs rezultate remarcabile pentru mai mulți clienți din nișe diferite. La Madcos Solutions, nu este vorba doar de generarea de clienți potențiali, ci convertim potențialii în vânzări.

2

Analiza Datelor

Madcos Solutions este o companie bazată pe analiză datelor. Nu ne bazăm pe strategii PPC standard. Credem că fiecare afacere este unică și necesită soluții analitice specifice pentru rezultate mai eficiente. Acesta este motivul pentru care managerii noștri PPC își iau timpul pentru a află mai multe despre obiectivele și industria dvs. De acolo, implementăm cea mai bună abordare de marketing pentru campaniile dvs. PPC. Folosim instrumente online PPC avansate și urmărim cele mai noi tendințe pentru a ne asigura că fiecare strategie pe care o executăm generează rezultate.

3

Echipa de experți PPC

Atribuim campaniile noastre de succes PPC echipei noastre dedicate de marketing digital. Echipa este principalul motiv pentru care Madcos Solutions a dezvoltat parteneriate excelente cu clienții noștri. La Madcos Solutions, sunteți partener cu o grămadă talentată de persoane care lucrează proactiv pentru a vă dezvoltă campaniile de PPC. De la specialiștii noștri PPC la creatori și designeri de conținut, așteptați soluții pay-per-click cu impact ridicat.

4

Apreciem integritatea

Spre deosebire de majoritatea agențiilor România, Madcos Solutions SRL se străduiește să obțină excelență cu onestitate și integritate deplină. Nu păstrăm secrete pentru clienții noștri și tratăm fiecare campanie cu cel mai mare respect. În conformitate cu acest lucru, echipa noastră se asigură că vă ține la curent cu fiecare actualizare. Puteți contacta întotdeauna managerii noștri de proiect dacă aveți întrebări cu privire la campaniile dvs. PPC – dar, bineînțeles, vă vom contacta mai întâi!

5

Suntem promiți

Vă prețuim timpul și înțelegem că întârzierile pot avea un efect negativ asupra afacerilor dvs. Lăsăți managerii noștri PPC să evalueze scopul proiectului dvs., astfel încât să putem stabili un calendar realist pentru campaniile dvs. La Madcos Solutions SRL, ne mândrim că oferim cel mai bun serviciu posibil clienților noștri. Respectăm termenele limită și respectăm fiecare cerință și ne respectăm promisiunile.

6

Suntem transparenți

În calitate de partener de marketing digital, înțelegem că doriți să vedeți rezultatele investiției dvs. de marketing și suntem încântați să prezentăm rapoarte clienților noștri. Practicăm transparența completă la fiecare pas. În afară de rapoartele lunare, puteți descărca și rezultatele în timp real ale campaniei dvs. PPC prin intermediul contului de administrare Google Ads sau Facebook Ads.

Industrii pe care le servim

Din 2006, am realizat mii de campanii PPC pentru clienți din diferite industrii. Am avut ocazia să lucrăm cu câțiva clienți extraordinari în Romania, Europa, Statele Unite si Australia.

Prețuri Campanii PPC

Bronze

Pachet de servicii pentru afaceri la inceput de drum sau care vor sa testeze serviciile profesionale Google Ads, cu un buget intre 500-1000 Lei/luna.

Detalii pachet

de la 300 lei/luna

Silver

Pachet de servicii pentru afaceri la inceput de drum sau care vor sa testeze serviciile profesionale Google Ads, cu un buget de maxim 1500 Lei/luna.

Detalii pachet

de la 450 lei/luna

Gold

Pachet de servicii pentru afaceri la inceput de drum sau care vor sa testeze serviciile profesionale Google Ads, cu un buget de maxim 4000 Lei/luna.

Detalii pachet

de la 750 lei/luna

Platinum

Pachet de servicii pentru afaceri la inceput de drum sau care vor sa testeze serviciile profesionale Google Ads, cu un buget de maxim 7000 Lei/luna.

Detalii pachet

de la 1200 lei/luna