Madcos Solutions SRL

Mentenanță

Cifrele vorbesc

1 +
Clienți
+
Proiecte
%
Garanție
%
Prețul Corect
+
Ani experiență
%
Proiecte in-house

Prețuri Mentenanță

Nu reușesti să te decizi ce pachet ți se potrivește? trimite un email pe office@madcossolutions.ro si un consultat te va îndruma.

1 credit

200 lei/ora

Creditele pot fi utilizate pentru:

* Creditele sunt valabile 1 an

10 credite

170 lei/ora

Creditele pot fi utilizate pentru:

* Creditele sunt valabile 1 an

25 credite

150 lei/ora

Creditele pot fi utilizate pentru:

* Creditele sunt valabile 1 an

50 credite

125 lei/ora

Creditele pot fi utilizate pentru:

* Creditele sunt valabile 1 an

Industrii pe care le servim

Din 2006, am proiectat sute de site-uri web pentru clienți din diferite industrii. Am avut ocazia să lucrăm cu câțiva clienți extraordinari în Romania, Europa, Statele Unite si Australia.

De ce madcos solutions?

Suntem o echipă experimentată și pasionată de profesioniști care trăiesc și respiră web design și dezvoltare,PPC și SEO. Toate serviciile noastre sunt oferite intern și sunt integrate pentru a depăși cerințele afacerii dvs. Suntem specialiști în implementarea soluțiilor de design web, ecommerce, PPC și optimizare a motorului de căutare. Metodele noastre sunt inovative, autentice și au rezultate măsurabile.

1

Focus pe Client

Nu am reinventat roată. Ne concentrăm pur și simplu pe câștigarea client cu client. Valorile noastre sunt integritatea și responsabilitatea iar aceste principii nu numai că ne îmbunătățesc eficacitatea, ci generează și un cadru respectuos și plăcut în care să lucrăm.

2

Solutii In-House

Obiectivul nostru atunci când am creat Madcos Solutions a fost același ca și astăzi: suntem o companie sinceră bazată pe rezultate, cu sediul în Alba iulia si oferind cu mândrie web design și dezvoltare,PPC și SEO. Avem zero externalizare!

3

Integritate

Reputația și integritatea noastră sunt totul. Facem ceea ce spunem că vom face. Credibilitatea poate fi construită numai în timp și este construită din istoria cuvintelor și acțiunilor noastre. După sute de proiecte, suntem mândri de reputația noastră de succes.