Mentenanta site

Externalizand activitatea de administrare site, te poti relaxa stiind ca beneficiezi de suportul unui partener cu experienta.

Am conceput acest serviciu pentru a veni in sprijinul companiilor prin asigurarea intregului suport necesar administrarii, promovarii si dezvoltarii site-ului.

Externalizarea activitatilor ce tin de intretinerea curenta a site-ului iti va permite sa iti eficientizezi utilizarea timpului si a resurselor prin eliminarea activitatilor de rutina sau a celor de specialitate pentru care nu detii experienta necesara.

Site-urile realizate de noi sunt responsive (se adaptează perfect pe orice ecran al oricărui dispozitiv)și sunt foarte ușor de folosit. Datorită combinației extraordinare de funcționalitate și calitate, site-urile create de noi, fiecare având design unic, satisfac cerințele celor mai pretențioși clienți.

De ce sa ne alegi?

ECHIPA PROFESIONISTĂ

Suntem o echipa de profesionișți și te ajutăm să îți găseșți adevărată identitate, creându-ti exact imaginea pe care ti-o dorești

DESCHIȘI IDEILOR

Suntem receptivi la ideile și sugestiile tale, comunicăm în permanentă și luăm decizii împreună

PREȚUL CORECT

Oferim cele mai bune servici la cel mai bun raport calitate – preț de pe piață

Filozofia noastră

Să construim relații de lungă durată cu clienții noștri prin furnizarea de soluții web optime, cu livrare rapidă și servicii excelente. De aceea investim în designeri și programatori web de înaltă calitate, precum și în dezvoltarea aptitudinilor și cunoștințelor acestora astfel încat să oferim soluții web de înaltă calitate.

Misiunea noastră

Sa realizam site-uri dorite de majoritatea clienților: funcționale, elegante și atrăgătore, ușor de găsit, de accesat si de utilizat, cu încărcare rapidă, adaptabile pe orice device mobil. Apoi, sa oferim clienților noștri un control complet asupra site-ului, fără un preț ridicol, iar echipa noastră să-și pună la dispoziție expertiza chiar și după ce site-ul este live.

Informatii Contact

Program

  • L-V 08:00 - 17:00
Inchide Meniu