Marketing Funnel

O pâlnie de marketing este o modalitate de a descompune călătoria clientului până la stadiul de „conștientizare” (când au aflat mai întâi despre afacerea dvs.) până la stadiul de „cumpărare” (când sunt gata să vă cumpere produsul sau serviciul). Adesea, pâlniile pot include, de asemenea, urmărirea post-cumpărare, care crește retenția, precum și vânzările încrucișate și ascendente.

Primul pas este, desigur, obținerea traficului pe site-ul tău. Puteți face acest lucru creând conținut SEO-friendly, publicând cărți albe și obținând backlink-uri. Pe măsură ce avansează prin pâlnie, metodele dvs. de informare vor fi din ce în ce mai personalizate (implicând uneori o demonstrație de produs sau un apel telefonic) până la vânzarea.

De ce sa ne alegi?

ECHIPA PROFESIONISTĂ

Suntem o echipa de profesionișți și te ajutăm să îți găseșți adevărată identitate, creându-ti exact imaginea pe care ti-o dorești

DESCHIȘI IDEILOR

Suntem receptivi la ideile și sugestiile tale, comunicăm în permanentă și luăm decizii împreună

PREȚUL CORECT

Oferim cele mai bune servici la cel mai bun raport calitate – preț de pe piață

Filozofia noastră

Să construim relații de lungă durată cu clienții noștri prin furnizarea de soluții web optime, cu livrare rapidă și servicii excelente. De aceea investim în designeri și programatori web de înaltă calitate, precum și în dezvoltarea aptitudinilor și cunoștințelor acestora astfel încat să oferim soluții web de înaltă calitate.

Misiunea noastră

Sa realizam site-uri dorite de majoritatea clienților: funcționale, elegante și atrăgătore, ușor de găsit, de accesat si de utilizat, cu încărcare rapidă, adaptabile pe orice device mobil. Apoi, sa oferim clienților noștri un control complet asupra site-ului, fără un preț ridicol, iar echipa noastră să-și pună la dispoziție expertiza chiar și după ce site-ul este live.

Informatii Contact

Program

  • L-V 08:00 - 17:00
Inchide Meniu