Madcos Solutions SRL

Experiență din 2006

Web Desing | Seo | Ppc

Oferim o gamă completă de servicii de marketing digital

Cifrele vorbesc

1 +
Clienți
+
Proiecte
%
Garanție
%
Prețul Corect
+
Ani experiență
%
Proiecte in-house

Suntem o echipa căreia îi place să facă față provocărilor! Principiul nostru de baza este colaborarea și suntem pregătiți să lucrăm cu dvs. pentru soluții web câștigătoare indiferent de industrie sau domeniu. Excelăm în punerea în aplicare a dorințelor dvs, în funcție de specificul afacerii, pentru a oferi un site de prezentare care aduce mai mulți clienți în fiecare zi, un magazin online care vinde și când dumneavoastră nu va relaxați și sunte specialiști în optimizarea motoarelor de căutare. Echipa noastră de experți din Alba Iulia este echipată cu cunoștințele, experiența și pasiunea necesare pentru a face treaba și sunt pregătiți să ofere o gamă largă de servicii de proiectare, dezvoltare și optimizare a site-urilor web.

Cateva cuvinte despre noi

Afacerea noastră se bazează pe relațiile pe care le construim cu cliențîi noștrii – sună clișeu, dar este adevărat. Credem că recurența proiectelor și creșterea accelerată provine dintr-o muncă excelentă care îi face pe clienții noștri să revină. Nu oferim promisiuni care nu vor fi realizate ci un parteneriat adevărat cu rezultate măsurabile. Acesta este motivul pentru care mulți dintre clienții noștri sunt alături de noi de peste 14 ani.

Luăm foarte în serios investiția pe care o faceți în site-ul web al companiei dvs. și în marketingul online. Oferim clienților noștri cu cele mai bune soluții de web design, SEO, PPC și mentenanță din România. Realizăm proiecte de la zero și ușor de utilizat și de înțeles ,dar în același timp inovatoaresi cu rezultate reale (clienți mai mulți și mai bine targetati). Suntem o companie de familie și operată înființată în 2006.

Proiectanții și dezvoltatorii noștri profesioniști și-au îmbunătățit abilitățile și au folosit cele mai noi și mai noi tehnologii pentru a-i ajuta pe clienții noștri să își atingă obiectivele de vânzări online de la an la an. La A Nerd’s World, rămânem fideli filozofiei noastre conform căreia soluțiile eficiente de site-uri web și de comerț electronic combină designul web excelent, experiența utilizatorului, tehnologia solidă și marketingul web integrat.

Am lucrat cu startup-uri, întreprinderi mici și corporații mari pentru a oferi design de site-uri web profesional și fiabil și SEO cu rezultate măsurabile. Am ajutat mii de companii din Toronto și din întreaga lume să câștige un avantaj competitiv în industria lor, oferind în același timp un nivel de neegalat de atenție personală și asistență pentru clienți

De ce madcos solutions?

Suntem o echipă experimentată și pasionată de profesioniști care trăiesc și respiră web design și dezvoltare,PPC și SEO. Toate serviciile noastre sunt oferite intern și sunt integrate pentru a depăși cerințele afacerii dvs. Suntem specialiști în implementarea soluțiilor de design web, ecommerce, PPC și optimizare a motorului de căutare. Metodele noastre sunt inovative, autentice și au rezultate măsurabile.

1

Focus pe Client

Nu am reinventat roată. Ne concentrăm pur și simplu pe câștigarea clienți cu client. Valorile noastre sunt integritatea și responsabilitatea iar aceste principii nu numai că ne îmbunătățesc eficacitatea, ci generează și un cadru respectuos și plăcut în care să lucrăm.

2

Solutii In-House

Obiectivul nostru atunci când am creat Madcos Solutions a fost același ca și astăzi: suntem o companie sinceră bazată pe rezultate, cu sediul în Alba iulia si oferind cu mândrie web design și dezvoltare,PPC și SEO. Avem zero externalizare!

3

Integritate

Reputația și integritatea noastră sunt totul. Facem ceea ce spunem că vom face. Credibilitatea poate fi construită numai în timp și este construită din istoria cuvintelor și acțiunilor noastre. După sute de proiecte, suntem mândri de reputația noastră de succes.

Portofoliu Parțial

Este posibil să nu ne fi întâlnit încă, dar probabil că v-ați lovit de o parte din muncă noastră. Va prezentăm câteva lucrări din portofoliul nostru. Amintiți-vă că suntem în acest domeniu din 2006 și avem peste 800 de proiecte de prezentat, dar nu vrem să vă copleșim de la prima întâlnire.